Tuoteluettelo VERKKOKAUPPA OTA YHTEYTTÄ

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Koulutukset

Koska tuotteidemme ja näiden sovellusten tekninen tuntemus on välttämätöntä markkinoiden tuntemiseksi ja konsernimme toimimiseksi menestyksekkäästi, tarjoamme teknistä koulutusta myyjillemme, toimittajillemme ja asiakkaillemme. Peruskursseja on tasoltaan neljä, mutta näitä voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan. 


Pneumatiikan peruskurssi

Kurssi (kestää yhden päivän) on tarkoitettu sekä suunnittelijoille että kunnossapitohenkilöstölle. Tärkeimmät osa-alueet ovat pneumatiikan teoria, sylinterien toiminta ja symbolit, sekä venttiilit ja paineilman käsittelylaitteet (huoltolaitteet). Opetuksessa käytetään perusmateriaalia, kuten esitteitä, taulukoita ja teknisiä spesifikaatioita. 


Komponenttien mitoitus
Peruskurssin suorittaneille suunnittelijoille, jotka ovat jo osallistuneet peruskurssille tai joilla on jo pneumatiikan teknistä perustietämystä. 
Kesto puoli päivää. Aiheena on toimilaitteiden mitoittaminen ja niiden säätäminen, oikean venttiilin valinta, huoltolaitteiden ja letkujen mitoitus, sekä näihin liittyvät ohjelmat. Kurssilla opitaan Easy sizer- ohjelmiston käyttöä.


Laitteiden huolto 
Kurssi on suunnattu kunnossapidon työntekijöille, jotka ovat jo suorittaneet pneumatiikan peruskurssin tai vastaavan.
Koulutus, joka kestää yhden päivän, käsittelee useita tärkeitä osa-alueita niille, jotka ovat vastuussa laitosten tehokkaasta toiminnasta, ja eri keinoista ylläpitää ja korjata paineilmakomponentteja ja -linjoja.


Syventävät opinnot
Päivän kestävä kurssi on suunniteltu Metal Workin myynnille, jälleenmyyjille ja suunnittelijoille. Nämä opinnot voidaan räätälöidä tapauskohtaisesti ja asiakaskeissien mukaan.
Järjestetään Metal Workin tai asiakkaan tiloissa, tai Teams-etäyhteyden avulla.

Lisätietoja koulutuksista, ota yhteyttä myynnin tukeen tai klikkaa tästä.
 

pdf icon Download brochure