Tuoteluettelo VERKKOKAUPPA OTA YHTEYTTÄ

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017
MWFI - headquarters MWFI headquarters 2

Historiaa

Metal Work Suomessa

Metal Work Finland Oy perustettiin 2001. Konttori ja varastomme sijaitsevat Järvenpäässä.
Olemme joustava ja asiakaslähtöinen yritys joka tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelusta sekä korkeasta toimitusvarmuudesta. Kansainvälisenä yhtiönä Metal Work tarjoaa asiakkailleen kattavan myyntiorganisaation sekä asiantuntijaverkoston ympäri maailman. Samalla meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tehokkaimmat ratkaisut ja palvelut paikallisesti.
Näitä palveluita ovat mm.

Myynti ja neuvonta pneumatiikka komponentteja valittaessa
Tekninen tuki
Varastointi sopimukset
Sovellukset ja osakokonaisuudet
Erikoistuotteet
Venttiiliasennelmat
Metal Work maailmalla
Metal Work on Italialainen yritys joka on erikoistu­nut valmistamaan pneumatiikka tuotteita. Yritys on perustettu vuonna 1967. Tehdas sijaitsee Bresciassa jossa työskentelee 500 henkilöä, kotimaan ja maa­ilman myyntiorganisaatiossa lisäksi 800 henkilöä. 
Metal Work sai vuonna 1992 ISO 9001 sertifikaa­tin ollen ensimmäinen alan yritys Italiassa jolle se my önnettiin. Vuonna 2000 yritys sai ISO 14001 sertifikaatin. 
In order to guarantee an occupational health and safety management system, in 2007 Metal Work applied to them the British standard OHSAS 18001, and then moved on to ISO 45001 in 2019. 
Ylläolevat sertifikaatit on myöntänyt TGA akkredi­toitu Saksan varmentamisesta vastaava elin DEKRA ITS. Tuotteiden jakelua ja teknistä tukea asiakkail­lemme hoitaa 45 Metal Work toimipistettä ympäri maailman. 
Tuotteiden korkea laatu sekä tehokas myyntiorgani­saatio ovat perustana sille, että Metal Work täyttää markkinoiden eri vaatimukset pneumaattisille järjes­telmille automaatiossa. 

Lis ätietoa yrityksestä löytyy metalwork.it