Tuoteluettelo VERKKOKAUPPA OTA YHTEYTTÄ

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017
MWFI - headquarters MWFI headquarters 2

Historiaa

Metal Work Suomessa

Metal Work Finland Oy perustettiin 2001. Konttori ja varastomme sijaitsevat Järvenpäässä.
Olemme joustava ja asiakaslähtöinen yritys joka tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelusta sekä korkeasta toimitusvarmuudesta. Kansainvälisenä yhtiönä Metal Work tarjoaa asiakkailleen kattavan myyntiorganisaation sekä asiantuntijaverkoston ympäri maailman. Samalla meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tehokkaimmat ratkaisut ja palvelut paikallisesti.

Näitä palveluita ovat mm.

  • Myynti ja neuvonta pneumatiikka komponentteja valittaessa
  • Tekninen tuki
  • Varastointi sopimukset
  • Sovellukset ja osakokonaisuudet
  • Erikoistuotteet
  • Venttiiliasennelmat

Metal Work maailmalla

Metal Work on teollisuuskonserni, joka on erikoistunut automaatiokomponenttien suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin, ja sen pääkonttori sijaitsee Concesiossa, Brescian maakunnassa, Italiassa. Konserni koostuu tällä hetkellä 59 yrityksestä, jotka ovat hajallaan eri puolilla maailmaa.

Metal Work S.p.A., vuonna 1967 perustettu emoyhtiö, on laajentanut tuotantoaan ja kaupallista rakennettaan tasaisesti ja vähitellen tullakseen yhdeksi merkittävimmistä toimijoista pneumatiikan automaatiotekniikan alalla. Se tarjoaa tuotevalikoiman viidellä alueella: toimilaitteet, venttiilit, ilman käsittelylaitteet, liittimet ja käsittelykomponentit. Metal Work etsii jatkuvasti ratkaisuja ja tuotteita, jotka vastaavat markkinoiden uusia vaatimuksia. Tämä näkyy sen tuotevalikoiman jatkuvassa laajentumisessa ja uusien sovellusten ja räätälöityjen ratkaisujen kehittämisessä. Viime vuosina tarjonta on laajentunut myös sähkökomponenttien ja alipaineteknologian tuotantoon.

Tällä hetkellä yli 500 työntekijää työskentelee Concesion (BS) tiloissa, kun taas italialainen ja ulkomainen kaupallinen organisaatio koostuu yli 800 henkilöstä. Vuodesta 1992 Metal Work on ollut ISO 9001 -sertifioitu. Vuonna 2000 lisättiin ISO 14001 -sertifiointi ympäristöhallintajärjestelmän osalta. Vuonna 2007 Metal Work sovelsi brittiläistä OHSAS 18001 -standardia varmistaakseen työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden hallintajärjestelmän ja siirtyi myöhemmin ISO 45001 -standardiin vuonna 2019. Kaikki mainitut sertifikaatit myönsi saksalainen sertifiointilaitos DEKRA ITS, joka on akkreditoitu TGA:n toimesta. Vuodesta 2016 lähtien Metal Work on myös saanut Elite-sertifikaatin, joka on Borsa Italianan yhteistyössä talous- ja rahoitusministeriön, Confindustrin ja ABI:n kanssa kehittämä projekti, joka tukee pk-yritysten kasvua.

Kestävyys on aina ollut osa yrityksen kulttuuria. Kestävät käytännöt taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristönäkökulmasta on esitetty hiljattain julkaistussa vuoden 2022 kestävyysraportissa.

Lis ätietoa yrityksestä löytyy metalwork.it